Home > El Maestrat > Tres-cents xiquets i xiquetes participen en les activitats de l’escola de Pasqua “Easter English: Robot Town”

Tres-cents xiquets i xiquetes participen en les activitats de l’escola de Pasqua “Easter English: Robot Town”

SONY DSCLes activitats, dirigides a nens i nenes de P3, P4, P5 d’Infantil i de 1r a 6a de Primària, es realitzen en anglès, en horari de 8:45 a 13:30 hores. 

Aquesta setmana han començat al CEIP Mare de Déu de la Misericòrdia les activitats de la nova edició de l’Escola de Pasqua “Easter English: Robot Town”, en què participen un total de 300 xiquets i xiquetes de la localitat.

“Estem molt contents amb l’èxit que hem tingut, ja que fins i tot s’han hagut d’ampliar les places inicialment previstes, a causa de l’alta demanda que hi va haver”, ha explicat la regidora d’Educació i Esports, Begoña López.
López, que aquest dimecres ha fet un recorregut per les aules per saludar personalment els alumnes i monitors, ha recordat que aquest projecte busca ajudar a la conciliació laboral i familiar, alhora que oferir una opció divertida i educativa per als menors durant les vacances de Pasqua.

Les activitats, dirigides a xiquets i xiquetes de P3, P4, P5 d’Infantil i de 1r a 6a de Primària, es realitzen en anglès, en horari de 8:45 a 13:30 hores. Aquest any els robots són els protagonistes de l’edició, que finalitzarà el proper 24 d’abril per tal que els petits reprenguen de nou el curs escolar.

Campanya pels drets lingüístics