Home > Turisme > Alcossebre renova les sis banderes blaves per a platges i sender blau

Alcossebre renova les sis banderes blaves per a platges i sender blau

banderesalcossebre2017El municipi és que el suma major nombre de guardons del Baix Maestrat i encapçala la llista a nivell provincial

Alcossebre torna a ser, un any més, el municipi del Baix Maestrat amb major nombre de banderes blaves. La localitat torna a sumar sis reconeixements atorgats per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) dependent de la Federació Europea d’Educació Ambiental (FEE). Les platges reconegudes són les Fonts, Carregador, Romana, El Moro i Manyetes, és a dir, totes les platges del municipi que compten amb servei de socorrisme. El sisè reconeixement correspon al sender blau que uneix les platges de Carregador i Romana que compta amb espais de singular valor paisatgístic i ambiental i confirma l’aposta de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre pel turisme sostenible. En el cas de les platges, les banderes blaves acrediten la qualitat de les aigües i la sorra de les platges -absència d’abocaments, neteja- així com dels serveis que es presten i les instal·lacions, tenint en compte aspectes com l’accessibilitat, seguretat o l’educació ambiental.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat “l’esforç que suposa mantenir la qualitat de les nostres platges i la nostra extensa franja litoral però està recompensant amb aquestes banderes blaves que ens col·loquen com a primer municipi de la comarca i l’únic de la província, amb Orpesa, en sumar sis distincions” i ha indicat que “des de l’Ajuntament continuarem millorant totes les dotacions que siguen possibles, entorn i infraestructures relacionades amb les platges però cal tenir en compte que, per a això, és molt necessària la col·laboració d’organismes dependents del Govern central i la Generalitat Valenciana”.

Campanya pels drets lingüístics