Home > El Maestrat > Càlig consolida la Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals

Càlig consolida la Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals

balanscaligfarinosa2017L’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, ha fet una valoració molt positiva de la sisena edició de la Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals, que s’ha celebrat en la població durant els dies 29 i 30 d’abril. “Ha sigut un gran cap de setmana, marcat per la massiva afluència de visitants, que malgrat la pluja del dissabte a la vesprada, es van acostar fins a Càlig per a degustar els nostres productes i gaudir de totes les activitats programades, dinamitzant l’economia local”.

En aquest sentit, des del àrea de Cultura de Càlig, la regidora, Ruth Sanz, ha manifestat que: “tant el pallasso Muniato Show, com el conta contes de Marta Ramón o la zona de jocs per als més xicotets han registrat molta afluència de públic, igual que el sopar en el Centre de Cultura, on van participar 250 persones i després en  el ball, que va estar molt concorregut”. Sanz també ha destacat l’alta qualitat de totes els postres presentats al I Concurs Popular de Dolços.

Des del consistori fan, d’altra banda, un balanç molt positiu a nivell econòmic, ja que des de les diferents empreses se’ls ha manifestat, que el nivell de vendes ha sigut molt alt. L’alcaldessa també ha volgut agrair “el gran treball de les associacions i empreses locals, perquè elles són l’ànima de la Fira i sense elles no s’entendria”.

La repercussió mediàtica de la Fira ha sigut també molt alta i solament en les xarxes socials i en concret en el facebook de l’Ajuntament s’ha arribat a un abast de 9875 persones, mentre que altres 34630 han interactuat en els diferents àlbums i notícies dedicades a la Fira.

Campanya pels drets lingüístics