Home > El Maestrat > El 17 i 18 de juny arriba el XII Concurs de gossos de rabera d’Ares

El 17 i 18 de juny arriba el XII Concurs de gossos de rabera d’Ares

gossosrabera2017La XII edició del Concurs de gossos de rabera d’Ares del Maestrat arribarà els dies 17 i 18 de juny. Un any més Julio Bayot i un nodrit grup de voluntaris seran els encarregats d’organitzar-ho. Fins a Ares del Maestrat arribaran els millors pastors i gossos procedents d’Euskadi, Navarra, Balears, França, Catalunya o Comunitat Valenciana.

El dissabte dia 17 les activitats s’iniciaran amb el V concurs de dibuix per a xiquets amb el tema: les ovelles i el pasturatge. A la nit se celebrarà un sopar de pa i porta en el local multiusos.
El diumenge dia 18 se celebrarà el concurs en La Canada d’Ares. Tindrà dues fases. Després d’una primera eliminatòria, en la segona competiran entre 5 i 7 pastors. Es lliurarà un premi al millor gos pastor i un premi al millor pastor abillat amb vestimenta tradicional
Durant el cap de setmana hi haurà visites guiades a la Cova del Castell, el barranc dels Molins fariners i La Nevera. A més en els restaurants del poble es podrà degustar un menú pastoril.
Tota la informació es pot obtenir en www.concursgossosderaberaares.com
Campanya pels drets lingüístics