Home > El Maestrat > El Centre de Coneixement Vinalab penja el cartell de complet

El Centre de Coneixement Vinalab penja el cartell de complet

entornvinalab2015Actualment tots els despatxos per a emprenedors estan ocupats

El Centre de Coneixement Vinalab té ocupats actualment tots els despatxos per a emprenedors, ha confirmat el regidor de Noves Tecnologies, Hugo Romero, qui ha assenyalat que “un total de 9 empreses i 27 emprenedors s’han instal·lat en els darrers mesos al Centre de Coneixement del carrer Galícia”.

El Vinalab ja compta amb el cartell de complet en la segona planta de l’edifici, ja que els 14 despatxos disponibles estan ocupats per empreses de la zona que han decidit fer del centre seu lloc de desenvolupament i creixement dels seus negocis. “A més d’això es compta també amb la dinàmica interacció que ofereix el servei de co – working, utilitzat també sovint pels emprenedors”, ha afegit Romero.

Des del mes d’octubre de 2015 han passat pel centre al voltant de 8.000 persones, en un total de 160 activitats que s’han dut a terme en aquestes instal·lacions i que inclouen des de conferències, xerrades i taules rodones, fins a tallers d’ocupació i de formació de diferents institucions com la Cambra de Comerç o l’Institut Valencià de la Joventut, a més dels esdeveniments organitzats directament des de l’Ajuntament.

“Veiem que el canvi de model de gestió ha sigut un encert, ja que el centre ha recuperat la vida que es mereix i l’activitat i programació digna d’un centre d’aquestes característiques. Moltes d’elles són el resultat de la col·laboració entre diversos departaments, juntament amb la regidoria d’Ocupació. Cal destacar també la pròxima obertura del laboratori de fabricació digital, un Fablab que dotarà d’un important component tecnològic al Vinalab “, ha conclòs Romero.

Campanya pels drets lingüístics