Home > El Maestrat > La Policia de Benicarló renova la flota i espera la incorporació de set agents nous

La Policia de Benicarló renova la flota i espera la incorporació de set agents nous

cotxepolicia2017bloEl parc automobilístic de la Policia Local de Benicarló s’ha renovat amb un nou vehicle tot terreny. Pròximament s’incorporaran set agents nous, dels quals quatre cobriran el servei de reforç de la vigilància en platges.

La renovació periòdica del parc automobilístic de la Policia Local s’ha completat amb l’arribada d’un nou vehicle per a patrullar la ciutat. Es tracta d’un tot terreny compacte de la marca Kia model Sportage que ha adquirit la Policia Local en règim de rènting.

El vehicle s’utilitzarà en zones urbanes i va equipat amb navegador integrat i dispositius que faciliten el treball de la policia durant els controls d’alcoholèmia o els controls rutinaris. A més, el vehicle està dotat de topòmetre, llanternes, cintes d’abalisament, extintor i cisalla.

Set incorporacions

D’altra banda, la Policia Local està pendent de la incorporació en breu de tres agents que ocuparan les vacants per jubilacions i que se sumaran als dos agents que es van incorporar el passat gener. Pròximament també es cobriran 4 places aquest mes de juny corresponents al reforç de la vigilància en platges.

Campanya pels drets lingüístics