Home > El Maestrat > Uns 250 senderistes participen en  la Marxa de Santa Magdalena

Uns 250 senderistes participen en  la Marxa de Santa Magdalena

marxasantamagdalena2017Prop de 250 persones han pres aquest matí l’eixida de la VIII Marxa Senderista pel terme municipal de Santa Magdalena i han gaudit de les espectaculars vistes, que ofereix el Parc Natural de la Serra d´Irta.

Els participants han iniciat el seu recorregut en el pavelló poliesportiu municipal i s’han endinsat en Irta, passant en primer lloc per es Castell de Polpís, fortalesa templaria de gran bellesa.

Porteriormente la marxa ha discorregut per la  Mallada de la Rabosa o el Coll de la Palma, el Pou del Moro, el Mas del Senyor, o la Font d´en Canes , amb el mar Mediterrani com a acompanyant de tan especial viatge. Després de reposar forces en el Mas del Senyor, el més valents s’han endinsat de nou en la Mallada de la Rabosa fins a arribar a l’es baixarà pel Barranc de la Carrera. La marxa ha finalitzat en  el poliesportiu municipal, lloc en el qual s’ha realitzat un menjar de germanor entre tots els participants, servida per Custom Maestrat.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha agraït a tots els participants el seu esforç per a realitzar la caminada, ja que ha sigut un dia molt calorós, amb altes temperatures. Bou ha destacat també l’absència d’incidents greus i ha aprofitat per a felicitar també a tots els voluntaris, que han ajudat a facilitar el camí als senderistes.

Campanya pels drets lingüístics