Home > Cultura > Arranca l’Estiu al Mucbe: propostes culturals per a totes les edats

Arranca l’Estiu al Mucbe: propostes culturals per a totes les edats

estiualmucbe2017Teatre, exposicions, visites teatralitzades i tallers seran els protagonistes de l’àmplia oferta cultural que ha organitzat el Mucbe per a aquest estiu. Les activitats s’adrecen al públic familiar i incorporen en aquesta edició teatre per a la primera infància. 

El Mucbe es consolida com a referent cultural en una agenda carregada d’activitats per a grans i menuts. Les propostes culturals continuen la línia dels anys anteriors i s’han organitzat pensant tant en els visitants com en els veïns de Benicarló. 

El teatre serà el gran protagonista de la programació, amb especial atenció al públic infantil, amb l’objectiu que els xiquets i xiquetes comencen a gaudir de l’escena des de ben menuts. En aquest sentit, s’han programat sis espectacles, el doble que l’any passat–, per a infants des dels 0 anys. Els espectacles comencen el divendres 7 amb un la representació en anglès de Phantom Manor, a càrrec de Kids and Us, per a continuar el dissabte 8 amb dos passes de l’espectacle De què fa gust la lluna?, a càrrec de Sandra Rossi. 

Dimarts dia 18, la companyia belga Tof théâtre presenta Dans l’atelier, un espectacle que no deixarà ningú indiferent i que és l’únic recomanat per a majors de 8 anys. El cicle continuarà el dissabte 22 amb una representació que els més menuts de casa no es poden perdre, Núvols, de Petita Malumaluga i que s’adreça a la franja d’edat de 0 a 3 anys. 

Divendres 28 i dissabte 6 d’agost el teatre musical i de titelles serà el protagonista amb El Ball de Sant Vito i la seua Sopa de Pedres i L’eruga voladora de la companyia Pea Green Boat. 

Pel que fa als tallers familiars, se nha programat un per al divendres 21 de juliol sobre els jocs a l’antiguitat (el tres en ratlla) i un per al divendres 28 de tauletes de cera. Ambdós s’adrecen a xiquets d’entre 2 a 10 anys. Com a novetat, s’ha incorporat un taller de jocs musicals per a famílies “Canta i conta”, a càrrec de Sònia Ferrer. 

Aquest any també es repetiran les visites teatralitzades que tant d’èxit varen tenir l’any passat i que seran el colofó a les II Jornades de recreació, que tindran lloc el cap de setmana 1 i 2 de juliol. Aquestes visites tematitzades tindran lloc el 15 i 16 de juliol i el 4 i 5 d’agost. Cocretament, els dissabtes a les 19.00 h es faran pel Centre Històric i els diumenges a les 19.00 h al Poblat. 

Al Mucbe, continuaran les exposicions de l’Homenatge a Miguel Hernández, 75×75, l’obra d’Adrià Pina, l’exposició «De poble en poble» de Josep Barceló, Enjoiades i s’inaugurà l’exposició del guanyador de la XXXVIII edició del Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló, Fernando Jiménez. 

La Casa de Santa Càndida també tindrà el seu horari d’estiu i es podrà visitar els dimarts de 17.00 a 21.00 h. 

Pel que fa a les visites guiades, el poblat iber del Puig de la Nau es podrà visitar, com sempre, els dimecres, divendres i dissabtes al matí a les 10.00 h, i es podran concertar visites al centre històric. 

Campanya pels drets lingüístics