Home > El Maestrat > Comença a Benicarló el nou taller d’ocupació per a joves d’entre 16 i 30 anys

Comença a Benicarló el nou taller d’ocupació per a joves d’entre 16 i 30 anys

avalemjardiners2017Ja està en marxa el nou taller d’ocupació ‘T’avalem. Benicarló en verd’, que formarà en jardineria a deu joves entre 16 i 30 anys durant un any. El projecte té una subvenció de 194.529,60 euros de la Generalitat i comptarà amb una aportació de l’Ajuntament de 40.000 euros.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, han donat la benvinguda als 10 alumnes-treballadors del taller d’ocupació ‘T’avalem. Benicarló en verd’, que ja han començat les classes teòriques del taller, enfocades a la formació relacionada amb l’àmbit de la jardineria. L’alcaldessa ha remarcat la importància que té la formació per a accedir al mercat laboral i els ha animat a «aprofitar al màxim aquest any de cara a desenvolupar amb garanties una professió en el futur».

Els joves, d’entre 16 i 30 anys, adquiriran al llarg de tot un any coneixements teòrics i una important formació pràctica, treballant sobre el terreny per tal d’assolir una bona qualificació laboral. Aquesta part pràctica la desenvoluparan a través de la intervenció i posada en valor de l’anomenat Jardí de la Mar, una parcel·la de 6.715 metres quadrats ubicada a la partida Solaes, a la mateixa vora de la mar, just al costat de l’Hort de la Mar. La parcel·la s’adequarà com a espai natural i d’esbarjo mitjançant la conservació i restauració de l’espai habilitat i la protecció i recuperació d’espècies vegetals endèmiques.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha subratllat que aquest nou taller d’ocupació que ara comença, juntament amb la resta d’iniciatives d’inserció laboral portades a terme en la legislatura, «certifica l’aposta decidida d’aquest Ajuntament per la creació d’ocupació i el foment de la formació en habilitats laborals que faciliten l’entrada al mercat de treball».

Campanya pels drets lingüístics