Home > Opinió > Compromís i PSPV-PSOE de la Jana acorden que no hi haurà relleu en l’alcaldia de la Jana

Compromís i PSPV-PSOE de la Jana acorden que no hi haurà relleu en l’alcaldia de la Jana

La JanaEls grups polítics de Compromís i PSPV-PSOE de la Jana han acordat després d’una llarga reflexió que no hi haurà relleu en l’alcaldia de la Jana i continuarà Domingo Tolós Lládser fins el final de la legislatura

En l’acord de govern que vam signar els dos partits polítics a principis de legislatura s’especificava que l’alcaldia seria compartida pels dos partits polítics, però després d’analitzar el treball, els resultats i els objectius complits d’estos primers anys, considerem que seguir en la mateixa línia política és més positiu que fer un relleu en l’alcaldia que suposaria canvis de competències entre els diferents regidors.

La pròxima setmana que farà dos anys des de que va començar la legislatura farem un extens repàs del que han estat estos dos anys de govern i els objectius que ens hem marcat fins al final de la legislatura.

Campanya pels drets lingüístics