Home > Cultura > II Fira de la Joventut a Benicarló

II Fira de la Joventut a Benicarló

dinsDissabte 8 de juliol tindrà lloc a Benicarló la II Fira de la Joventut, que tornarà a congregar els seus col·lectius amb l’objectiu de generar espais de participació i de fer que els joves s’impliquen en la transformació de la societat.

Els 32 estands previstos, més aquells que s’hi vagen sumant, se situaran enguany a la pl. de la Constitució. Així, penyes, falles, col·lectius culturals i associacions difondran les tasques que realitzen i podran establir relacions amb altres joves de la comarca amb objectius i preocupacions semblants. Entre les activitats, trobarem exposicions, degustacions, tallers, concerts, actuacions de discjòqueis o un sopar de pa i porta.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Benicarló, Susana Pérez, ha destacat els “nous reptes” per a aquesta segona edició. Serà un espai de “reivindicació i empoderament, decidint quin model de joventut volem. Amb lloc per a la formació, participació, oci i cultura, serà un necessari reconeixement cap al jovent preparat i compromés”.

Una altra novetat de la fira serà la participació de representants de sindicats d’estudiants del País Valencià i de Catalunya, així com de diferents consells d’estudiants, del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, la Federació de Cases de la Joventut i la Xarxa Jove de l’Institut Valencià de la Joventut.

cartellLa programació prevista per a dissabte 8 de juliol és la següent:

18 h. Apertura de la fira. Estands informatius de les associacions i entitats juvenils, institucions i empreses dedicades a la joventut.

18.30 h. Taules rodones i xarrades.

19.30 h. Actuacions musicals.

22 h. Sopar de pa i porta.

23.30 h. Concerts d’F8, Methana i Anacardos lata.

1.30 h. DJ convidat.

Campanya pels drets lingüístics