Home > El Maestrat > Kilòmetres de solidaritat

Kilòmetres de solidaritat

dinsLa comunitat educativa de l’IES Ramón Cid de Benicarló ha fet lliurament a l’ONG Save the Children dels 3.235,14 € recaptats el passat dijous 6 d’abril a la cursa “Kilòmetres de solidaritat”, gràcies als 1.920 km correguts en total. La directora del centre, M. Teresa Forés, ha lliurat el taló simbòlic a Lucía Martínez, responsable d’Incidència Política i Sensibilització de Save the Children a València.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, qui ha destacat “la necessària educació en valors” que també cal portar a terme als col·legis i instituts. El cap del Departament d’Educació Física, José Luis Segura, ha explicat el circuit d’un kilòmetre dissenyat per a l’ocasió, destacant l’esforç de molts alumnes que van córrer una distància superior als 10 kilòmetres.

El 2002, l’OMS va declarar el 6 d’abril com a Dia Mundial de l’Activitat Física, amb els objectius de sensibilitzar la població sobre l’epidèmia del sedentarisme i promoure l’activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.

Per eixe motiu, l’IES Ramón Cid va viure eixe dia una gran festa de l’esport i la solidaritat, amb la realització de projectes, tallers esportius, xarrades i la creació de muntatges audiovisuals, treballant així la defensa i promoció dels drets de la infància dins i fora de l’aula.

Campanya pels drets lingüístics