Home > El Maestrat > Morella contractarà 10 joves, Vinaròs set i Benicarló tres

Morella contractarà 10 joves, Vinaròs set i Benicarló tres

Carrers amb gentLa regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha confirmat aquest matí en roda de premsa que, després de la resolució de la primera part de les subvencions de la Generalitat Valenciana del programa AVALEM Jove Plus, Vinaròs rebrà 120.000 euros per a la contractació de, almenys, 7 joves menors de 30 anys titulats, els quals podran treballar en algun dels departaments de l’administració pública local.

L’ajuntament de Morella es va acollir al Pla Avalem Joves de la Generalitat Valenciana fa uns mesos i ara ha rebut l’aprovació amb el pressupost de 172.074 euros i podrà oferir 10 contractes per a joves. Aquestes cobreixen totes les àrees de l’ajuntament i se pretén que els joves de Morella puguen tindre la seua primera experiència laboral. A més, aquesta mesura té l’objectiu, també, de frenar el despoblament que sofreixen les zones rurals i que la gent tinga oportunitats en poblacions menudes i de l’interior.

El pla d’ocupació de la Diputació de Castelló, en el qual col·labora també l’Ajuntament de Benicarló, permetrà contractar tres persones per a desenvolupar projectes en diferents àrees municipals. D’una banda, es contractaran 2 auxiliars de museus, al 80% de la jornada (30 hores), amb un contracte de tres mesos de durada cadascun, per desenvolupar el programa «Estiu Cultural 2017», per a difondre el patrimoni cultural de Benicarló. El programa permetrà obrir i difondre el patrimoni del poblat iber del Puig de la Nau, la capella del Convent de Sant Francesc, la casa tradicional del carrer de Santa Càndida i l’Edifici Gòtic.

D’altra banda, també es contractarà un tècnic superior en Administració i Finances a jornada completa que realitzarà tasques de prospecció empresarial i comercial per a l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). La durada del contracte també serà de tres mesos.

L’aportació de la Diputació per a aquest pla serà de 8.261,12 euros, que se sumaran als 1.886,78 euros que aportarà l’Ajuntament.

Campanya pels drets lingüístics