Home > El Maestrat > Va de bo!

Va de bo!

dins

 

L’IES Ramón Cid ha realitzat avui l’acte de lliurament de medalles i trofeus de la II Copa de Raspall de pilota valenciana, “l’esport propi dels valencians”, patrocinada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benicarló. Va de bo!

El cap del Departament d’Educació Física, José Luis Segura, ha explicat que “en una primera fase, i en equips de tres, els enfrontaments es realitzaven a les classes d’Educació Física, mentre que en la segona fase les eliminatòries van tenir lloc a l’hora de l’esbarjo, amb la consegüent dinamització dels patis actius”.

L’alcaldessa Xaro Miralles i la directora del centre, M. Teresa Forés, han lliurat els trofeus als guanyadors del campionat:

Campions A: Hugo Vicent, José Anglés i Marc Llopis, de 2n A.

Finalistes A: Mohamed Bougeda, Vlad Rusu i Salvador García, de 2n C.

Campions B: Borja Moya, Miguel Aviñó i Adrià Espiell, de 2n C.

Finalistes B: Paula Marco, Mateu Miralles i Ana Galan, de 2n A.

Campanya pels drets lingüístics