Home > El Maestrat > Carreteres es compromet a pavimentar la 340a

Carreteres es compromet a pavimentar la 340a

carreteresasfaltat2017La Demarcació de Carreteres de l’Estat s’ha compromés a solucionar el mal estat del paviment de l’antiga N340 i farà una valoració econòmica del cost dels treballs d’asfaltat. Una vegada executades les obres, l’Ajuntament n’assumirà la gestió.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha reunit aquest matí amb el cap de la Demarcació de Carreteres de l’Estat, Ismael Ferrer, per tal d’avançar en la cessió de l’antiga N340. L’alcaldessa ha traslladat al cap de la Demarcació la necessitat de pavimentar la carretera abans de la cessió i Ismael Ferrer s’ha compromés a fer una valoració econòmica de la pavimentació del vial. La propera reunió tindrà lloc al mes de setembre, una vegada fet l’estudi econòmic de la pavimentació.

Ferrer s’ha mostrat disposat a deixar el vial en perfectes condicions i ha trasmés a l’alcaldessa que una vegada executades les millores, la Demarcació cedirà la carretera a l’Ajuntament. Xaro Miralles ha valorat positivament la reunió i ha insistit en què «nosaltres assumirem la cessió de la carretera sempre que ens la cedisquen en bon estat». «La seguretat -ha dit l’alcaldessa- és una prioritat ara mateix».

Campanya pels drets lingüístics