Home > El Maestrat > L’Alcalde d’Alcalà de Xivert Francisco Juan nega informació d’un obra al Grup Socialista

L’Alcalde d’Alcalà de Xivert Francisco Juan nega informació d’un obra al Grup Socialista

alcalaxivertpanoramica2016Els regidors del Grup Municipal Socialista han hagut d’acudir de nou al Síndic de Greuges al qui Francisco Juan no ha dubtat en mentir, negant-li qualsevol petició d’informació dels socialistes 

Alcalà de Xivert 13/07/2017.– El passat 29 de maig, el Grup Municipal Socialista va demanar consultar l’expedient d’obra de l’actual camp de futbol San Fernando, al nucli d’Alcalà de Xivert. Per part dels socialistes ja s’ha manifestat en diverses ocasions que “esta infraestructura és essencial per al municipi, però existeixen seriosos dubtes que l’obra s’hagués executat d’acord amb la llei”.

Després de no obtindre resposta alguna sobre la petició de consulta de l’expedient, els socialistes han sol·licitat al Síndic de Greuges que inste al Sr. Juan a que complisca amb les seues obligacions de donar accés a la informació pública. “Però més enllà de rebre una resposta satisfactòria, esta ha estat que no té constància d’esta sol·licitud”.

“l’Alcalde Juan ha acusat en diverses ocasions als socialistes d’utilitzar al Síndic de Greuges, una honorable institució, en benefici polític, però resulta ser que ell no té cap inconvenient en mentir-li deliberadament”. La sol·licitud dels socialistes es va presentar de forma telemàtica el dia 29 de maig a les 13:30 hores, amb registre d’entrada nº 2017-E-RE-123 i assignada a l’expedient electrònic nº 1344/2017, “i el senyor alcalde s’atreveix a contestar-li al defensor del poble valencià, que no té constància de cap petició”. Des del PSPV qualifiquen l’actitud de l’alcalde popular de “delirant i esperpèntica”.

Joan Ronchera, portaveu socialista a l’Ajuntament, reclama al senyor alcalde que “facilito amb caràcter urgent la informació reclamada fa més d’un mes pel seu grup”. Afegeix que “no anem a consentir més obstruccions a l’accés a la informació i vulneracions dels nostres drets com a regidors de l’oposició que tenim l’obligació de controlar l’acció de govern amb les màximes garanties”.

Campanya pels drets lingüístics