Home > Cultura > L’alumnat de l’EOI podrà formalitzar la matrícula a Benicarló

L’alumnat de l’EOI podrà formalitzar la matrícula a Benicarló

20170704_123609L’Ajuntament de Benicarló ha presentat els nous serveis i oferta educativa de l’aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes, el segon per oferta formativa a la província de Castelló. Entre les principals novetats, destaquen la constitució de Benicarló com a punt de matrícula, la implantació del curs C1 d’Anglés, l’ampliació de grups per al nivell B2 d’Anglés i la realització del curs que tancarà el cicle d’Italià.

Segons ha explicat el regidor de Cultura, Josep Barberà, “això facilitarà la vida de l’alumnat, que ja no haurà de desplaçar-se a Castelló per a formalitzar la matrícula”. La preinscripció web es podrà realitzar fins al diumenge 16 de juliol, la matrícula presencial per als alumnes aprovats a juny tindrà lloc des de divendres 21 de juliol a l’àrea de Cultura, mentre que els alumnes nous es matricularan telemàticament al setembre.

Campanya pels drets lingüístics