Home > El Maestrat > Novetats a les Festes de Benicarló 2017

Novetats a les Festes de Benicarló 2017

dinsLa unificació de la processó de Sant Bartomeu i l’Ofrena de Flors a Santa Maria de la Mar, el canvi horari de la mascletà a les 21 h., l’ampliació de l’aforament al sopar de pa i porta amb 500 places més al carrer del Pintor Sorolla, la reducció de dos matins menys d’exhibició de bous respecte a 2016 o la instal·lació a la pista del Passeig Marítim d’una discomòbil light per a joves de 12 a 16 anys són algunes de les novetats de les Festes de Benicarló per a 2017, que ha presentat avui el regidor de l’àrea, Ilde Añó.

Enguany les Festes Patronals tindran lloc de divendres 18 a diumenge 27 d’agost i mantindran actes tradicionals com la Proclamació de la Reina, gala del Certamen, gala d’Entitats, cercavila de fanalets de meló de moro, Mercat Medieval, espectacles infantils o la serenata a Sant Bartomeu per part de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló.

També es mantenen algunes de les novetats introduïdes l’any passat, com ara els exitosos espectacles nocturns a la pl. de Sant Bartomeu, els jocs d’Humor Amarillo o la ubicació de les activitats vespertines de les penyes a la pl. del Ministre Marcelino Domingo. El format més modern del llibret també repetirà, però enguany no es repartirà a les bústies.

Altres novetats seran la representació de l’espectacle homenatge a Queen “The show must go on” a càrrec de la Coral Polifònica Benicarlanda, l’ampliació a dues pel·lícules de les projeccions de cinema, la confirmació de dues nits d’orquestra popular a la pl. de la Constitució els dos dissabtes, els concerts organitzats pel Mesódromo, per la cerveseria Babilon, per la Falla Mercat Vell i per la Penya Els Tararots, un nou espectacle d’humor o el festival d’artistes locals “Camden Benicarló” al Pg. de Febrer Soriano.

Campanya pels drets lingüístics