Home > Cultura > José Ignacio Blesa serà el director convidat a la Serenata de Sant Bertomeu de Benicarló

José Ignacio Blesa serà el director convidat a la Serenata de Sant Bertomeu de Benicarló

blesaserenatablo2017Des de l’entitat us convidem a la recepció oficial del director convidat a la Serenata de Sant Bertomeu per aquest 2017, el mestre José Ignacio Blesa. Serà el proper dimarts 22 d’agost a les 12h a l’ajuntament. José Ignacio Blesa ha estat el compositor escollit per la nostra associació per escriure la que serà l’obra lliure amb la qual participarem en el Certamen Internacional de Bandes “Vila d’Altea” el proper mes de desembre. Una obra d’encàrrec que rep el nom de “The composer of storms” (El compositor de tormentas) i que en aquest concert tindrà lloc la pre-estrena.

https://www.youtube.com/user/josbles

Campanya pels drets lingüístics