Home > Esports > Més de 20.000 persones han assistit a l’arribada de La Vuelta a l’Ermita de Santa Llúcia d’Alcossebre

Més de 20.000 persones han assistit a l’arribada de La Vuelta a l’Ermita de Santa Llúcia d’Alcossebre

vueltaalcossebre2017Alcalà-Alcossebre ha viscut avui una jornada històrica acollint la meta de la 5na etapa de la Volta 2017. En total, es calcula que més de 20.000 persones han presenciat en viu i en directe el pas de La Vuelta i és que des de la rotonda d’accés a Alcossebre fins a la meta a Santa Llúcia, tot el recorregut ha estat ple d’espectadors que animaven als ciclistes. Des de primeres hores del matí, nombrosos aficionats s’han desplaçat amb bicicleta o a peu fins als voltants de la meta, instal·lada al costat de l’ermita de Santa Llúcia. A més, des de les 12.30h fins a les 15.30h centenars de persones han pogut pujar en els autobusos gratuïts disposats des de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre.

Als més de 20.000 assistents han de sumar les més de 3.000 persones que integren tot el dispositiu de La Vuelta: equips, muntatge, organització, premsa, forces de seguretat, etc. Durant la vesprada, milers de persones han gaudit també del Parc Volta ubicat al Passeig Marítim. L’Alcalde Francisco Juan ha qualificat d'”històrica” ​​la jornada, recordant que “les imatges de La Vuelta les veuen 190 països de manera que la promoció que s’ha aconseguit del nostre municipi és immensa, a més del benefici econòmic directe que ha suposat acollir durant tota la jornada d’avui a tantes persones “. Juan ha destacat que “la Diputació Provincial va apostar per portar La Vuelta a Alcalà-Alcossebre i l’Ajuntament havia d’estar a l’altura”.

Campanya pels drets lingüístics