Home > El Maestrat > Ràdio Benicarló emet un especial sobre les Festes Patronals

Ràdio Benicarló emet un especial sobre les Festes Patronals

festesradioblo2017L’emissora municipal Ràdio Benicarló emetrà un programa especial amb motiu de les Festes Patronals que es podrà escoltar avui dijous 17 a les 20.00 hores i divendres 18 a les 11.00 hores. El programa comptarà amb entrevistes a l’alcaldessa, el regidor de Festes, la reina, dulcinea i el mantenidor.

Ràdio Benicarló emetrà un especial al voltant de les Festes Patronals que comptarà amb els protagonistes d’aquesta setmana màgica per a la ciutat, a més del missatge de l’alcaldessa, Xaro Miralles, per a tots els benicarlandos. Amb un total de tres extenses entrevistes al llarg de quasi dos hores, els oients podran conèixer de primera mà als càrrecs més representatius de les festes a més d’informar-se sobre els esdeveniments i actes que tindran lloc al llarg de la setmana.

En la primera part, la reina de les Festes, Alba Río, i la dulcinea, Blanca Lozano, contaran les sensacions prèvies i expectatives de cara a les festes. A més, el regidor de Festes, Ilde Añó, farà una repassada general del que seran les festes en global.

Posteriorment, membres de la Comissió de Festes aprofundiran en els actes principals i explicaran com funciona aquest grup de voluntaris i el treball diari que realitzen i que no es veu.

L’especial continuarà amb la presencia del mantenidor, l’actor, productor i director teatral Ximo Solano. En una entrevista personal en profunditat, podrem conèixer més de prop una de les figures simbòliques més importants de les festes, repassant la seua carrera i descobrint els seus llaços amb Benicarló en l’actualitat. L’especial de Ràdio Benicarló es tancarà amb la invitació de l’alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, a tots els benicarlandos perquè participen i gaudisquen de les festes.

El programa s’emetrà dues vegades a través de l’emissora municipal: dijous 17 a les 20.00 hores i divendres 18 a les 11.00 hores. Recentment l’emissora s’ha reforçat amb col·laboracions i espais com Mistela i Política o Mil·lènials. Ací podeu veure una entrevista al cantautor Primaël Montgauzí.

Campanya pels drets lingüístics