Home > El Maestrat > Tanquen al bany la platja de la Caracola de Benicarló

Tanquen al bany la platja de la Caracola de Benicarló

benicarlonavatur2014L’Ajuntament de Benicarló comunica que ha hissat la bandera roja en la platja de la Caracola i que, per tant, queda prohibit el bany en aquesta platja per contaminació de curta durada. La decisió s’ha pres després de rebre la comunicació emesa per la Direcció General de l’Aigua en què s’informa que s’han identificat nivells elevats en els paràmetres microbiològics de control en les mostres preses els dies 7 i 9 d’agost en la platja de la Caracola, que superen els límits establerts en el Reial decret 1341/2007 d’11 d’octubre, sobre la gestió de les aigües de bany.

Avui mateix s’han pres noves mostres per a realitzar una nova analítica, que es tramitarà per via d’urgència per tal que es puguen conéixer els resultats demà mateix. Tan prompte com les analítiques ho permeten, la platja tornarà a obrir-se al bany.

L’Ajuntament està posant tots els mitjans per determinar les causes de la contaminació i confirma que s’aplicaran les mesures correctores necessàries per a evitar futurs episodis contaminants.

Campanya pels drets lingüístics