Home > EM2019-Opinió > 7Dies renova la seua imatge

7Dies renova la seua imatge

7diescanvi2017Les revistes 7dies Actualitat de Vinaròs y 7dies Actualitat de Benicarló renoven la seua imatge i capçalera, després de sortir a la venda fa 16 i 13 anys respectivament. Ara, en la plena maduresa que ens ha donat el pas de temps, mirem cap endavant i així es com l’equip de 7dies ha renovat la seua imatge:

-Creant una nova pàgina web de noticies, on trobareu tota l’actualitat i societat de Vinaròs, Benicarló, Peníscola i comarques. Aquesta nova web es www.7diesactualitat.com

-La creació i unificació de les xarxes socials, un nou conte a Facebook 7DiesActualitat i la creació de Twitter @7diesweb, on compartir totes les noticies al moment que aquestes passen.

-Una hemeroteca digital, on els lectors podran consultar de forma gratuïta qualsevol número endarrerit http://issuu.com/7dies

Per aquest motiu, esperem que els lectors de sempre, així com els nous que es sumen en aquest il·lusionant projecte, pugueu gaudir d’aquests canvis, totalment gratuïts, i que gràcies a la vostra fidelitat, la premsa local e independent puga tenir una llarga vida, Gràcies.

Campanya pels drets lingüístics