Home > El Maestrat > Alcossebre aconsegueix allargar la temporada turística augmentant la seua ocupació al juny i setembre

Alcossebre aconsegueix allargar la temporada turística augmentant la seua ocupació al juny i setembre

alcossebresetembre2017Tres establiments hotelers superen el 95% d’ocupació durant els primers dies del mes de setembre

La Regidoria de Turisme d’Alcalà-Alcossebre valora com a molt positius els resultats de l’ocupació turística en hotels i càmpings de la localitat on es confirma la tendència de creixement en els mesos de juny i setembre. En concret, en les primeres setmanes del mes setembre s’ha assolit una ocupació mitjana del 82%, amb la dada rellevant que, almenys en tres establiments hotelers, s’ha registrat una ocupació que ha superat el 95% (en concret, del 98%, 97% i 96%).

Segons la regidora de Turisme, Alejandra Roca, “aquesta tendència és el fruit de mantenir l’oferta d’oci i de serveis durant el mes de setembre, per la qual sempre hem apostat per part de l’Ajuntament. Les festes patronals d’Alcossebre, la trobada HD Custom Maestrat o el circuit musical Temps d’Alcossebre contribueixen al fet que el municipi seguisca tenint molta vida durant setembre i això suposa que ens seguisquen visitant, amb el corresponent benefici per a l’hostaleria i negocis locals”.

Pel que fa als mesos de juliol i agost, l’ocupació ha registrat també xifres molt positives, arribant al 85% de mitjana al juliol i al 95% a l’agost, amb establiments que arriben al 99% d’ocupació. En el cas dels càmpings, el nivell d’ocupació es manté molt positiu amb registres que superen el 95% a l’agost, mentre que al juliol i setembre registren un 70%.

 

Campanya pels drets lingüístics