Home > Cultura > Benicarló presenta La Setmana dels Premis Literaris

Benicarló presenta La Setmana dels Premis Literaris

dins bonaL’Ajuntament de Benicarló ha presentat avui l’extensa programació cultural amb motiu de la setmana dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2017, i on l’acte central tindrà lloc al Parador de Turisme, com a celebració del 80é aniversari de l’obra “La Velada en Benicarló”, de Manuel Azaña.

Així, dissabte 30 de setembre hi tindrà lloc una conversa sobre ciència, divulgació i art, la presentació de les obres guanyadores, l’acte de lliurament dels premis i el sopar literari. Enguany el sopar s’obre a tota la ciutadania que així ho desitge, reservant per 30 € el seu cobert al Parador de Turisme des d’este dimarts 19. L’assistència a tots els actes previs és lliure, sense obligació de quedar-se al sopar.

Altres activitats programades són l’obra de teatre “Terra Baixa” amb Lluís Homar, la sortida a Benassal per a visitar la Fundació Carles Salvador, exposicions i el sorteig a cada comerç del IV Premi Internacional d’Àlbum Il·lustrat “Por pequeño que parezca”.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Cultura, Josep Barberà, han fet una crida a la implicació dels benicarlandos i benicarlandes per a participar i gaudir dels actes previstos. Així, Miralles ha destacat “l’aposta important amb un salt qualitatiu i quantitatiu”, mentre que Barberà ha destacat que els premis “s’emmarquen en l’aposta per la política cultural de Benicarló, que ens van permetre ser finalistes com a Capital Cultural Valenciana”.

Podeu consultar tots els detalls de la programació a la web municipal.

Campanya pels drets lingüístics