Home > El Maestrat > Benicarló «recicla els teus aparells»

Benicarló «recicla els teus aparells»

dinsLa campanya «Recicla els teus aparells» arribarà a Benicarló el pròxim dimecres 13 de setembre amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics. Durant la iniciativa, que es duu a terme en les poblacions d’entre 20.000 i 50.000 habitants, un equip de dos informadors, identificats amb la imatge corporativa, passejaran en bicicleta per diferents carrers de Benicarló informant els ciutadans i recollint aparells elèctrics i electrònics.

Amb l’objectiu d’animar a la població a participar en el reciclatge, en aquesta edició totes les persones que lliuren als informadors un aparell per a reciclar rebran un regal, a més de sortejar un Ipad Mini 4 a través de la pàgina de Facebook “Recicla tus aparatos”.

La segona edició de «Recicla els teus aparells» està impulsada per la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, l’European Recycling Platform i la Regidoria de Medi Ambient, a més de comptar amb la col·laboració de les majors plataformes del sector: Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraee’s. Des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benicarló s’anima a la ciutadania a participar en aquesta campanya per a afavorir el reciclatge dels aparells, que començarà a la pl. de la Constitució, davant de l’Oficina de Turisme, dimecres 13 de setembre a les 10 h. del matí.

Campanya pels drets lingüístics