Home > Esports > Benicarló se suma a la Setmana Europea de l’Esport

Benicarló se suma a la Setmana Europea de l’Esport

setmanabicicatala2016Per tercer any consecutiu se celebra la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa de la Comissió Europea per tal de promoure l’esport i l’activitat física en tota Europa. El Servei d’Esports realitzarà diverses classes gratuïtes als centres d’educació secundària.

Del 23 al 30 de setembre se celebra la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa europea per tal de promoure l’esport i l’activitat física entre els joves. La setmana d’aquest any manté l’estructura al voltant dels següents temes específics: entorn educatiu, lloc de treball, activitats a l’aire lliure i clubs esportius i gimnasos. A partir d’aquests quatre eixos s’organitzen nombroses activitats i iniciatives a diverses escales (europea, nacional, regional o local).

Per tal de sumar-se a aquestes jornades, des de la Regidoria d’Esports s’han programat diverses classes magistrals gratuïtes als centres d’educació de secundària sobre activitats incloses al programa d’Esport Escolar. Així, dimecres 27, el gimnàs de l’IES Joan Coromines acollirà les classes magistrals, mentre que dijous 28 es portaran a terme tant en l’IES Ramón Cid com en La Salle. A més, des dels propis centres d’educació han preparat un seguit d’activitats.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, s’ha mostrat satisfet amb aquestes iniciatives perquè «no només afavoreixen la promoció de la pràctica esportiva en general, sinó que també ho fan en franges d’edat on l’abandonament de la pràctica esportiva és més alt».

Campanya pels drets lingüístics