Home > El Maestrat > Comença el Torneig Social 2017 del Club Ajedrez Benicarló

Comença el Torneig Social 2017 del Club Ajedrez Benicarló

dinsAgustín Llorach s’imposa a Jorge Gutiérrez “Chapu” i el jove Hugo Desir aconsegueix empatar amb Vicent Ferrer.

Amb la tardor ha arribat al club d’escacs benicarlando el seu Campionat Social 2017, la competició local individual més important de l’any. Els jugadors del club es divideixen en tres categories per a disputar una lliga, on les rondes es jugaran els diumenges a la tarda fins a finals de novembre.

Este diumenge 17, la partida més decisiva de la primera ronda a Primera Divisió entre dos dels favorits es va saldar amb la victòria d’Agustín Llorach enfront de Jorge Gutiérrez “Chapu”, mentre que, a Segona, el jove Hugo Desir va aconseguir unes taules amb el sòlid jugador Vicent Ferrer.

La segona ronda tindrà lloc el diumenge 1 d’octubre a partir de les 18.30 h. a la seu del Club Ajedrez Benicarló (c. del Crist de la Mar, 106) i oferirà enfrontaments tan igualats com ara el de Vicent Villarroya i Jorge Gutiérrez “Chapu” a Primera, els de David Teply amb Hugo Desir i Ulpiano Mayoral amb Óscar González a Segona, o el dels debutants Juan Cabezos i José M. López a Tercera Divisió.

Campanya pels drets lingüístics