Home > Gastronomia > Demà dijous comencen les VI Jornades del Pinxo del Polp a Caduf a Benicarló

Demà dijous comencen les VI Jornades del Pinxo del Polp a Caduf a Benicarló

polpxulos2015Les Jornades del Polp a Caduf de Benicarló comencen demà dijous amb la presentació de les Jornades del Pinxo, que enguany compten amb la participació de 13 bars i restaurants. Els establiments participants en la mostra oferiran pinxos en els seus locals des de divendres 15 fins a l’1 d’octubre.

Demà dijous 14 es donarà el tret de sortida a la novena edició de les Jornades del Polp a Caduf de Benicarló amb la mostra de pinxos mariners, que tindrà lloc a partir de les 19.00 hores a la plaça del Mercat. Els 13 bars i restaurants que participen en la degustació duran pinxos que es posaran a la venda a un preu de 2,5 euros, que inclou la degustació d’un pinxo i una beguda.

La iniciativa ha tingut de nou una gran acollida entre els bars i restaurants de la ciutat, que serviran pinxos elaborats amb el polp com a ingredient principal. A més, els 13 establiments participants podran optar al premi al millor pinxo a través d’un concurs organitzat per la Penya l’Arjup, amb l’objectiu de donar a conèixer el treball dels restauradors, d’incentivar la participació de la gent en les jornades i de generar activitat social. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el pròxim dimarts 19.

D’altra banda, el plat fort de les Jornades serà, com cada any, la Demostració Gastronòmica que enguany ha canviat de dia i d’escenari i tindrà lloc el dia 29 de setembre a partir de les 19.00 hores a la plaça Mestres del Temple. Els restauradors de Benicarló serviran autèntiques delícies gastronòmiques elaborades a base de peix fresc i receptes amb polp. A més, i com a novetat, està prevista que la tarde nit de la Demostració Gastronòmica estiga amenitzada amb música.

Campanya pels drets lingüístics