Home > Els Ports > Dos nous premis que reconeixen la qualitat del formatge de cabra de Catí

Dos nous premis que reconeixen la qualitat del formatge de cabra de Catí

Pastors transhumantsMedalles de bronze en el Concurs internacional de formatges Cabraespaña 2017
La cooperativa Formatges de Catí, situada a la comarca castellonenca de l’Alt Maestrat, ha aconseguit dos nous reconeixements. En aquest cas ha sigut específicament en els seus formatges de cabra. Formatges de Catí ha aconseguit dues medalles de bronze en el tercer Concurs internacional de formatge de cabra que s’ha organitzat amb motiu de Cabraespaña 2017, celebrat durant els darrers dies a Talavera de la Reina.
Formatges de Catí ha aconseguit els guardons entre les més de 70 formatgeries presentades. La formatgera del Maestrat ha competit en els tastos amb 140 varietats procedents de tota Espanya, França, Irlanda i Portugal.
La formatgera del Maestrat ha aconseguit la medalla de bronze en formatges ecològics. Així mateix ha repetit guardó en la categoria de pasta dura i semidura.
La cooperativa castellonenca ha sigut la millor empresa de la Comunitat Valenciana. L’esdeveniment està considerat com un dels certàmens més destacats en les elaboracions de formatge de cabra. La importància i rellevància del concurs la demostra el fet que enguany s’ha triplicat el nombre de participants. És l’únic concurs de formatges a Espanya elaborats amb llet de cabra.
Campanya pels drets lingüístics