Home > El Maestrat > El polp a caduf reviscola a Benicarló

El polp a caduf reviscola a Benicarló

cartelldins

La regidoria d’Agricultura i Pesca de l’Ajuntament de Benicarló ha presentat una nova edició de les Jornades del Polp a Caduf, que durant els mesos de setembre i octubre presentaran pinxos i menús dels frescos productes de la nostra llotja.

Les VI Jornades del Pinxo començaran dijous 14 de setembre a partir de les 19 h. amb una degustació a la pl. del Mercat. Els tretze bars i cafeteries participants oferiran les seues creacions fins al diumenge 1 d’octubre. La Penya l’Arjup, organitzadora del concurs de pinxos, anunciarà els establiments premiats el dimarts 19 de setembre.

La principal novetat d’aquesta edició radica en el lloc, dia i horari de la demostració gastronòmica, que abandona l’esplanada del port i el migdia de diumenge per a oferir-se enguany divendres 29 de setembre a partir de les 19 h. a la pl. dels Mestres del Temple. La jornada familiar es completarà amb actuacions de teatre infantil i d’un DJ per a amenitzar la vetllada.

Per últim, els dotze restaurants participants oferiran els seus menús de les IX Jornades Gastronòmiques del Polp a Caduf des del diumenge 1 d’octubre fins al diumenge 29 d’octubre.

Campanya pels drets lingüístics