Home > El Maestrat > Novetats al 5k Run & Patins de Benicarló

Novetats al 5k Run & Patins de Benicarló

cartell_5kdinsL’Ajuntament de Benicarló ha presentat el 5k Run & Patins, que obrirà la IV edició del Circuit de Curses Populars el proper dissabte 23 de setembre. Com a novetat, enguany s’hi inclouran activitats per als més menuts i es podrà completar el recorregut sobre patins, si bé només els corredors puntuaran per al circuit.

El preu de la participació per als majors de 14 anys és de 6 € fins dissabte 16, 8 € des d’aleshores fins al tancament de les inscripcions el dijous 21 a les 14 h., i de 10 € el mateix dia de la prova. Per la seua banda, els escolars hauran d’abonar 3 € per la inscripció anticipada o 6 € el dia de la cursa.

Els 250 primers adults inscrits tindran un frontal LED com a regal, mentre que tots els participants rebran l’obsequi commemoratiu i el corresponent avituallament. S’habilitaran les dutxes de la pista esportiva del Passeig Marítim per als participants de fora. Actualment la prova ja compta amb 64 inscrits.

El recorregut de 5 km discorrerà per Ferreres Bretó, els carrers de la volta, Passeig Marítim, port esportiu, Marqués de Benicarló, Hernán Cortés i pl. de la Constitució. Les curses més curtes correspondran als fragments més cèntrics del recorregut gran. Aquests són els horaris per a dissabte 23:

17 h. Lliurament de dorsal, xip i borsa del corredor a la Cambra Agrària.

19 h. Prova escolar de 1500 m amb patins per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys.

19.30 h. Cursa escolar de 500 m per a xiquets i xiquetes de 6 a 9 anys.

19.45 h. Cursa escolar de 1500 m per a xics i xiques de 10 a 14 anys.

20.30 h. Prova 5k Nocturn amb patins.

21.15 h. Prova 5k Nocturn RUN.

Campanya pels drets lingüístics