Home > El Maestrat > Proposta d’ERPV a les Corts Valencianes sobre la repressió a Catalunya

Proposta d’ERPV a les Corts Valencianes sobre la repressió a Catalunya

BarberàAquest matí el President d’Esquerra Republicana del País Valencià, Josep Barberà, ha presentat davant els grups parlamentaris de les Corts Valencianes una proposta per tal que mostren públicament la seua condemna davant de les actuacions repressores del Govern espanyol a Catalunya.

Josep Barberà ha explicat que “davant de la intervenció mitjançant les forces i cossos de seguretat de l’Estat seguint ordes del Ministeri de l’Interior, tots els demòcrates cal que fem pinya i mostrem el nostre més enèrgic rebuig envers l’actuació desproporcionada i repressiva de l’Estat espanyol”. A més, ha afegit que “és incomprensible que les Corts Valencianes i, més concretament, les forces ‘valencianistes’ es posen de perfil front aquesta ofensiva que posa en perill els drets més bàsics de la població, com és el dret de vot”.

El també regidor de Cultura de l’Ajuntament de Benicarló ha declarat que “resulta trist que Esquerra Republicana del País Valencià (junt amb Esquerra Valenciana) haja estat l’únic partit valencià que, sense ambigüitats, s’haja declarat a favor del referèndum de l’1 d’Octubre i en contra de la repressió. Els valencians necessitem saber que el nostre Parlament condemna les actuacions totalitàries del Govern espanyol”.

Campanya pels drets lingüístics