Home > El Maestrat > Ràdio Benicarló estrena el magazín d’informació general ‘Veus de casa’

Ràdio Benicarló estrena el magazín d’informació general ‘Veus de casa’

radiocarxofa20161A partir del 18 de setembre, Ràdio Benicarló emetrà de dilluns a divendres un nou magazín amb tota la informació i novetats de l’actualitat municipal. El programa comptarà amb col·laboradors d’àmbits molt diversos i donarà veu al teixit associatiu benicarlando.

L’emissora municipal Ràdio Benicarló estrena programació i ho fa amb el magazín Veus de casa, un espai informatiu diari que es farà ressò de tota l’actualitat de la ciutat i que inclourà entrevistes, reportatges i tertúlies que aproparan als oients tot el que passa a Benicarló. El programa comptarà amb una desena de col·laboradors que tractaran temes de cultura, de ciència, d’història, de gastronomia o d’esports, donant veu així a l’ampli teixit associatiu benicarlando.

El programa s’emetrà de dilluns a divendres, d’11.00 a 12.30 hores, amb redifusió a partir de les 20.00 hores, i estarà presentat i dirigit pel periodista Yon Gracia.

Campanya pels drets lingüístics