Home > El Maestrat > Benicarló presentarà una moció al Ple d’octubre per tal de reclamar solucions a la manca de comunicacions ferroviàries

Benicarló presentarà una moció al Ple d’octubre per tal de reclamar solucions a la manca de comunicacions ferroviàries

grupspoliticspleblo2017L’objectiu és reclamar solucions per a una problemàtica històrica en les comarques del Maestrat. Tant el grup municipal del PP com el de C’s han mostrat el seu suport a la iniciativa.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat que l’equip de govern presentarà una moció al pròxim Ple Ordinari del mes d’octubre amb l’objectiu de reclamar solucions immediates a la manca de comunicacions ferroviàries de rodalies al Maestrat.

L’últim episodi d’aquesta històrica mancança es va viure en l’últim pont d’octubre a l’estació de Benicarló-Peníscola, on molts viatgers no van poder accedir al tren degut a la aglomeració i l’absència de places.

En relació a la moció, Xaro Miralles ha remarcat que «proposo que tots els partits polítics que estem representats a l’Ajuntament firmem un document per reclamar a Renfe un servei de rodalies amb una elevada periodicitat o, si no accedeixen, almenys que els pocs trens que vénen siguen dignes i compten amb els vagons necessaris».

Miralles ha afegit que «el que és intolerable és que es venguen els bitllets i que els viatgers que els compren no puguen viatjar còmodes, per no parlar de la problemàtica que ocasionaria amb l’assegurança de Renfe un possible accident».

Els grups municipals del Partir Popular i Ciudadanos han mostrat el seu suport a la moció, a més de reclamar una comissió que agrupe a tots els municipis afectats per les mancances de la xarxa ferroviària, amb l’objectiu d’estudiar a fons l’arrel del problema i plantejar solucions viables.

Campanya pels drets lingüístics