Home > Cultura > El Festival Batega de Benicarló aconsegueix 2.835 euros contra les cardiopaties congènites

El Festival Batega de Benicarló aconsegueix 2.835 euros contra les cardiopaties congènites

BATEGABALANS2017La solidaritat que es va aplegar el passat dissabte 30 de setembre a l’auditori Pedro Mercader, s’ha vist traduïda en un donatiu de 2835. L’organització del festival Batega i l’associació Latiendo Juntos han donat a conèixer el resultat econòmics de la causa benèfica, perquè l’altre, el de la conscienciació, ja es va assolir amb un auditori ple que va gaudir de les actuacions que conformaven el programa. La coordinadora del festival, Raquel Manchón, ha destacat que l’altruisme dels participants, la generositat del públic assistent a l’espectacle, i també les aportacions dels qui van decidir col·laborar mitjançant la fila 0, han siguts els valedors d’aquesta contribució. Gràcies a la mobilització dels benicarlandos, Latiendo Juntos suma nous motius per seguir amb la seua noble tasca d’ajuda a les famílies afectades per les cardiopaties congènites.

Campanya pels drets lingüístics