Home > Els Ports > Formatges de Catí serveix de model d’estudi a la UJI

Formatges de Catí serveix de model d’estudi a la UJI

formatgesCatiuji2017Els estudiants de 3r i 4t del Grau en Publicitat i Relacions Públiques treballaran en Formatges de Catí durant el primer semestre del curs
Dins les assignatures de Creativitat Publicitària i Planificació de Mitjans aquestos estudiants van a enfrontar-se amb un repte real; diferenciar les dos marques d’aquesta cooperativa: Catí i El Pastor de Morella.
Miquel Vives gerent de Formatges de Catí Cooperativa Valenciana ha estat l’interlocutor que ha portat el ‘briefing’ als alumnes, en una jornada a on han tingut, a més, l’oportunitat de conèixer un poc més aquesta cooperativa, la seua creació i els seus processos, així com catar els seus productes.
Ara, de la mà dels professors de les assignatures implicades: Chelo Balado, Alex Rubio i Eva Breva, treballaran per a poder presentar els resultats al client abans de Nadal.

 

Campanya pels drets lingüístics