Home > Cultura > La Coral Polifònica Benicarlanda presenta “Les Misérables”

La Coral Polifònica Benicarlanda presenta “Les Misérables”

2cartell1dinsLa Coral Polifònica Benicarlanda ha presentat el musical conegut internacionalment “Les Misérables”, basat en la novel·la de Victor Hugo, que representarà a l’Auditori Pedro Mercader de Benicarló els propers 10, 11, 12, 17, 18 i 19 de novembre.

Este nou projecte es va començar a treballar fa ja més d’un any, i conjugarà els reptes escènic i musical, en congregar dalt de l’escenari també a membres de les corals Kylix i Petiquillo, les seccions juvenil i infantil de l’entitat.

El president de la Coral, Leroy Ariza, el director musical, David Rubiera, i la directora escènica, Núria Sánchez, han explicat els detalls del projecte, com ara la música en directe d’una orquestra creada per a l’ocasió.

Les representacions tindran lloc durant dos caps de setmana, a les 22 h. els divendres i dissabtes i a les 18 h. els diumenges. Les entrades, a un preu de 12 €, es posaran a la venda el divendres 20 d’octubre al Centro Óptico Eva Marín.

Campanya pels drets lingüístics