Home > Cultura > LA PEDRA EN SEC DE SANT JORDI HA CENTRAT AVUI LES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI

LA PEDRA EN SEC DE SANT JORDI HA CENTRAT AVUI LES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI

pedrasecsantjordi2017Sant Jordi ha sigut avui l’escenari de les Jornades Europees del Patrimoni dedicades, en aquesta edició, a l’arquitectura rural. Així, els assistents a l’activitat han pogut visitar les construccions en pedra en sec del municipi, entre les quals destaca el magnífic llegat dels germans Barberà, creadors de diverses edificacions de cuidada execució.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, que ha participat en l’esdeveniment, ha posat en relleu “el ric patrimoni en pedra en sec que tenim en la població i el perfecte estat de conservació”, alhora que ha ressaltat el caràcter cultural i pedagògic de la iniciativa “que dóna a conèixer la història del nostre poble a través del seu patrimoni i, alhora, sensibilitza a tots para la seua protecció i cura”. Les Jornades Europees del Patrimoni se celebren cada any en els 50 països signataris del Conveni Cultural Europeu.

Campanya pels drets lingüístics