Home > El Maestrat > Manuel Boix crea el cartell de la XXVa Festa de la Carxofa de Benicarló

Manuel Boix crea el cartell de la XXVa Festa de la Carxofa de Benicarló

Cartell 2dinsL’Ajuntament de Benicarló ha presentat el cartell de la Festa de la Carxofa 2018, que tindrà lloc a partir del gener amb actes especials per a celebrar el seu vint-i-cinqué aniversari.

Manuel Boix, Premi Nacional d’Arts Plàstiques, és l’autor escollit per a confeccionar la imatge dels actes per aquesta efemèride. Es tracta d’una aquarel·la que simula els gravats històrics del botànic Cavanilles, amb la presència central d’una carxofera i, com a fons, un esclafit de pintura en totes les direccions, representant la gran expansió de la reina de l’horta benicarlanda.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, i el regidor d’Agricultura, Domingo Roca, han agraït el treball de l’artista valencià. La presentació del cartell és la primera de les novetats que s’aniran anunciant amb motiu de la XXVa Festa de la Carxofa a Benicarló.

Campanya pels drets lingüístics