Home > Els Ports > Morella engega el Taller de Memòria per a la Gent Gran del Centre de Dia

Morella engega el Taller de Memòria per a la Gent Gran del Centre de Dia

gentgranmorella2017Ahir va començar el Taller de Memòria del Centre de Dia que s’imparteix provisionalment al Club degut a l’elevada participació
Aquest pretén realitzar activitats amb la Gent Gran per tal d’exercitar la memòria, un dels problemes més freqüents que s’incrementa amb l’edat

Morella va engegar ahir el Taller de Memòria del Centre de Dia destinat a exercitar la memòria de la Gent Gran. D’aquesta manera, el Club alberga aquesta activitat a causa de l’elevada participació que ha tingut aquest taller per tal d’ubicar a tots els participants. El Taller de Memòria compta amb 30 participants i pretén realitzar diferents activitats que ajuden a la Gent Gran a treballar la memòria. Així, es realitzen activitats educatives per a reactivar aquesta.

La regidora de la Gent Gran, Malú Blasco, ha assenyalat que “és un taller molt important que tracta d’exercitar la memòria de la Gent Gran, ja que la pèrdua d’aquesta és un dels problemes més freqüents en gent d’avançada edat”. L’edil ha comentat que “el Taller de Memòria és un èxit de participació i, provisionalment, estan ubicats al Club perquè al mateix Centre de Dia no cap l’elevat nombre de gent que s’ha inscrit. Així, estem buscant una solució per albergar aquesta activitat tant important”. Finalment, Malú ha volgut “agrair als treballadors del Centre de Dia la seua implicació en aquest projecte i el gran treball que realitzen a l’hora de previndre o solucionar els problemes característics de l’edat”.

El Centre de Dia de Morella realitza diferents tallers durant l’any que pretenen potenciar l’activitat de la Gent Gran. Així, s’ofereixen serveis de fisioteràpia, logopeda i menjador destinat a persones majors que viuen soles. D’aquesta manera, el Centre de Dia compta amb aquestos serveis complementaris a més del Taller de Memòria.

Campanya pels drets lingüístics