Home > El Maestrat > Sandra Julià: “El Govern porta dos anys sense moure un dit pel servei de Rodalies de la província”

Sandra Julià: “El Govern porta dos anys sense moure un dit pel servei de Rodalies de la província”

sandrajuliatrens2017La diputada del GPCs per Castelló critica que “el transport ferroviari és més propi de l’Edat de Pedra que del Segle XXI”

La diputada del Grup Parlamentari Ciutadans (GPCs) per la província de Castelló, Sandra Julià, ha manifestat que “el Govern d’Espanya porta els dos anys de legislatura sense moure un dit per a millorar el deficient servei de Rodalies de la província de Castelló”, i, en aquest sentit, Julià ha lamentat que “el transport ferroviari siga un transport més propi de l’Edat de Pedra que del Segle XXI”.

Així doncs, la parlamentària ha titllat de “vergonyosa la situació en la qual conviuen diàriament treballadors, estudiants i turistes que han de suportar amuntegaments, retards i cancel·lacions sense avisar”. “Els Rodalies, de principi a fi, és a dir, de Vinaròs a València, són un autèntic desastre i ni Miguel Barrachina, com a representant d’aquesta matèria en el Congrés, ni per descomptat el Ministre de Foment han donat una solució”, ha destacat la diputada de la formació taronja.

Així mateix, Julià ha defensat “la necessitat de compatibilitzar l’AVE amb una xarxa de Rodalies decent i accessible a tota la província, cosa que a dia de hui sembla una quimera”. “Però malgrat les traves, en Cs no ens conformem i seguirem denunciant la situació d’abandó d’aquest servei les vegades que facen mancada fins que Barrachina i el seu partit es dignen a escoltar-nos”, ha afegit la parlamentària.
Finalment, la diputada ha assenyalat que “no es pot apostar per un transport públic sostenible amb el medi ambient, si el transport actual ni tan sols ofereix unes mínimes garanties d’arribada a la destinació a l’hora prevista”.

Campanya pels drets lingüístics