Home > El Maestrat > S’instal·len contenidors per al reciclatge d’oli d’ús domèstic a la Costa Nord de Vinaròs

S’instal·len contenidors per al reciclatge d’oli d’ús domèstic a la Costa Nord de Vinaròs

contenidorsolivinaros2017També es continuarà amb les accions formatives a les escoles sobre el bon ús d’aquests contenidors i per fomentar el reciclatge d’aquest producte

Continuant amb el pla de la Regidoria de Medi Ambient, que busca equipar algunes illes de contenidors de la localitat amb punts específics per al reciclatge d’oli d’ús domèstic, aquesta setmana s’estan instal·lant quatre noves unitats. En aquesta ocasió els nous contenidors es concentren a la Costa Nord, concretament a la zona de El Garrofer i Quatre Camins. A més, s’instal·larà un contenidor al carrer Rioja i un altre al carrer Costa i Borràs.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha recordat que actualment hi ha contenidors per al reciclatge d’oli en les rodalies de totes les escoles, així com en carrers i avingudes de gran afluència. La instal·lació física dels contenidors, ha assenyalat, “ve acompanyada, a més, d’una campanya formativa en totes les escoles per fomentar el reciclatge d’oli d’ús domèstic en col·laboració amb Ecovinaoil”.

Campanya pels drets lingüístics