Home > El Maestrat > Benicarló organitza una fira al voltant dels esdeveniments festius

Benicarló organitza una fira al voltant dels esdeveniments festius

celebrabenicarlo2017La Regidoria de Comerç i la Unió de Comerços de Benicarló han organitzat una fira amb l’objectiu de reivindicar i posar en valor activitats festives com les comunions i les bodes. «Celebra Benicarló» tindrà lloc aquest diumenge 3 de desembre al Magatzem de la Mar.

La regidora de Comerç, Rosana Marzá, junt a representants dels establiments comercials de Benicarló han presentat «Celebra Benicarló», una jornada organitzada al voltant d’activitats festives com les comunions i les bodes. L’objectiu d’aquesta jornada és reivindicar aquests tipus de cerimònies i posar-les en valor.

En aquest sentit, Marzá ha afirmat que «volem aprofitar aquest acte per convidar a la gent a què vinga a Benicarló». A més, la regidora ha afegit que «l’objectiu és que aquest acte no siga un esdeveniment més, sinó que intentarem donar-li una continuïtat».

Al llarg de la jornada hi haurà desfilades de moda a càrrec de diferents comerços de la ciutat i al final es farà un sorteig valorat en més de 300 euros.

L’horari serà d’11.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.0 hores.

Campanya pels drets lingüístics