Home > El Maestrat > Compromís per Peníscola ja és una realitat

Compromís per Peníscola ja és una realitat

compromispeniscola2017El passat 19 d’octubre va tindre lloc l’assemblea constituent de Compromís per Peníscola. L’acte també va servir per aprovar la primera junta executiva del col·lectiu a la Ciutat en el Mar, que té a Vicent Castell Burriel de Portaveu Local i a Juan Marcos Bayarri Castell com a Secretari d’Organització, a Javier Martínez Álvaro com a responsable de la Secretaria de Finances i a Juan Ignacio Carrasco Roig al capdavant de la Secretaria de Comunicació.

Compromís per Peníscola té com principal objectiu tornar Peníscola als seus habitants, després de quasi 20 anys de polítiques nefastes d’un Partit Popular, més preocupat en perpetuar-se al govern per poder continuar afavorint negocis d’amics de fora, que en treballar pel present i el futur de tots els peniscolans i les peniscolanes.

Des de Compromís per Peníscola s’entén que és l’hora de donar veu al poble, perquè siga el veritable protagonista de tot allò que es fa a la Ciutat en el Mar. Peníscola no pot estar en mans de quatre señoritos de cortijo, perquè Peníscola és de tots els peniscolans i les peniscolanes. I l’única manera d’aconseguir això és portar a Peníscola l’esperit de les polítiques valentes que Compromís du a terme des del Govern de la Generalitat i en totes les poblacions en les que participe dels governs locals.

Segons el Portaveu Local de Compromís per Peníscola, Vicent Castell:”cada dia es fa més evident que el nostre poble necessita polítiques progressistes i transparents, que aposten per una millora social, cultural i econòmica de la població, tenint cura i respectant en tot moment el tresor històric i natural de Peníscola”.

Per poder fer això possible, Compromís per Peníscola compta amb un equip de persones, qualificades intel·lectual i professionalment, disposades a aportar el seu treball, els seus coneixements i la seva experiència en benefici del poble. “Molta feina i bona gestió serà el que els peniscolans i les peniscolanes trobaran en nosaltres quan estiguem al front de l’Ajuntament de Peníscola. Nosaltres treballarem sempre posant per davant els interessos del poble als interessos partidistes; no com passa ara, que el poble treballe per als que manen. Treball, gestió, defensa del nostre patrimoni cultural i mediambiental, aposta per l’educació i els esports, donant suport a tots els sectors econòmics amb un desenvolupament turístic sostenible…i per damunt de tot Peníscola, només això ens importa”, ha manifestat Juan Marcos Bayarri Castell, Secretari d’Organització de Compromís per Peníscola.

A l’acte de constitució de Compromís per Peníscola també van estar presents, donant el seu recolzament a este projecte local, el senador Jordi Navarrete, Jordi Moliner (Portaveu Comarcal de Compromís), Susana Pérez (membre de l’Executiva Comarcal de Compromís) i Joan Manuel Ferrer (Secretari Comarcal del Bloc.)

 

Campanya pels drets lingüístics