Home > Cultura > CURS A SANT JORDI SOBRE COM PARLAR EN PÚBLIC AMB EFICÀCIA

CURS A SANT JORDI SOBRE COM PARLAR EN PÚBLIC AMB EFICÀCIA

pedrasecsantjordi2017Adreçat a persones aturades o interessades en millorar les seves competències i habilitats.
Emmarcat en l’estratègia provincial per al foment de l’ocupació, l’emprenedoria i la promoció econòmica, dissenyada per la Diputació de Castelló, el centre cívic de Sant Jordi acollirà un taller pràctic sobre “Com parlar el públic amb eficàcia: clau de l’èxit professional”.
L’alcalde, Iván Sánchez, ha explicat que “en la línia de treball que s’ha marcat l’executiu local de posar a l’abast de la ciutadania, i especialment a les persones en situació d’atur, les eines i recursos per facilitar l’accés al mercat laboral, el taller pretén oferir als participants la seguretat i soltesa necessària per desenvolupar-se adequadament davant qualsevol situació d’intervenció en públic i en la recerca d’ocupació, que coneguin les tècniques d’oratòria més innovadores i eficaces per a aquestes intervencions i millorar la capacitat de persuasió , superant les dificultats que es presenten per a aconseguir transmetre a l’auditori les idees amb claredat i convicció “.
El curs, que s’impartirà a partir del dimarts 7 de novembre, tindrà una durada aproximada de 16 hores i està dirigit a persones aturades i/o interessades en millorar les seves competències i habilitats.
El contingut del taller s’impartirà en diferents sessions en què s’abordaran temes com el procés i els principis bàsics de la comunicació, comunicació verbal, escolta activa, barreres en la comunicació, la capacitat persuasiva, consells per convèncer la audencia; les diferents formes d’exposició, parts del discurs, preparació i estructura de la informació, consells per preparar un discurs correcte, estratègia del discurs, com vendre idees i mitjans de suport i, en l’últim bloc, s’indicarà com superar la por inicial, respiració i relaxació, la importància de començar i acabar bé, indicis que tota audiència voleu captar, paper dels / de les assistents, el control de la veu, defectes de dicció, execució d’un discurs o conferència, com manejar les preguntes difícils i tècniques de maneig de grup.
Els interessats a assistir al taller s’han d’inscriure a les oficines de l’Ajuntament abans del proper dia 7 de novembre.
Campanya pels drets lingüístics