Home > El Maestrat > Els majors d’Ares pinten contra la violència de gènere

Els majors d’Ares pinten contra la violència de gènere

majorsares2017Els usuaris de la Unitat de Respir d’Ares han elaborat una pancarta amb motiu de la celebració del Dia contra la violència de gènere demà dissabte. 
Segons van assenyalar des del centre de majors, realitzar aquesta acció és fonamental per a conscienciar que aquesta problemàtica es dóna en persones de qualsevol edat. Així, en la pancarta, que ha sigut completament elaborada pels majors, s’aprecien diverses papallones fent al•lusió a un dels primers casos coneguts de violència de gènere, en aquest cas a Llatinoamèrica, en el qual van ser assassinades tres dones i li les va cridar “les papallones”.
A més de l’elaboració de la pancarta, en la qual tots els elements han sigut pensats amb summa cura, també s’ha llegit un text explicant el perquè de la celebració del 25 de novembre i les reivindicacions que en aqueix dia es fan.
La pancarta podrà veure’s demà penjada en la façana de l’ajuntament.
Campanya pels drets lingüístics