Home > El Maestrat > El turisme sostenible arriba a Benicarló

El turisme sostenible arriba a Benicarló

turisme_sostenibleBenicarló acollirà demà, dimecres 13, una jornada al voltant del turisme sostenible, que organitza l’Agència Valenciana de Turisme, en col·laboració amb l’Ajuntament. L’acte estarà format per ponències, debats i taules redones.

L’Agència Valenciana de Turisme, en col·laboració amb l’Ajuntament de Benicarló, ha convocat una jornada tècnica dimecres 13 amb l’objectiu de reflexionar i compartir experiències de desenvolupament turístic sostenible. En la jornada, que inaugurarà l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, participaran empreses turístiques, emprenedors i ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

La regidora de Turisme, Rosana Marzá, s’ha mostrat satisfeta per l’organització de la jornada i ha declarat que «a més de servir per conéixer nous projectes i noves experiències, la trobada també servirà com a punt de trobada entre els tècnics i els regidors dels diferents ajuntaments».

La jornada, composta per ponències, debats i taules redones, tindrà lloc al Mucbe, començarà a les 9.00 hores i estarà presidida pel diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, i el director d’Estratègia Territorial Turística de la Generalitat Valenciana, Josep Gisbert.

Campanya pels drets lingüístics