Home > El Maestrat > ELS ALUMNES DE L’IES VILAPLANA DE VINARÒS CELEBREN EL DIA DELS DRETS HUMANS

ELS ALUMNES DE L’IES VILAPLANA DE VINARÒS CELEBREN EL DIA DELS DRETS HUMANS

dretshumansvilaplana2017Els alumnes de 2n ESO E de l’IES Vilaplana han celebrat el Dia Internacional dels Drets Humans. Els alumnes han reflexionat les darreres setmanes sobre la vigència dels drets fonamentals de l’home i han redactat diversos haikus i aforismes que han pintat amb guix per diversos espais de Vinaròs (pavelló poliesportiu, passeig Fora del Forat, passeig de Sant Pere, plaça de bous i carrer Sant Ramon). La jornada ha finalitzat davant l’Ajuntament on els alumnes han llegit els seus textos i els han deixat penjats en un fil que pretén aconseguir la reflexió dels vianants que s’apropen. L’activitat ha estat organitzada pel Departament de Castellà de l’IES Vilaplana amb la col·laboració del Departament de Valencià.

Campanya pels drets lingüístics