Home > El Maestrat > Festes presenta la programació de les Campanades 2017/18, que comptarà de nou amb emissió en directe

Festes presenta la programació de les Campanades 2017/18, que comptarà de nou amb emissió en directe

txemagrauvros2017Txema Grau i Adriana Prados seran els encarregats de conduir aquest esdeveniment. Un cop arribe el 2018 Orquesta La Jungla amenitzarà l’entrada del nou any amb música a la Plaça Parroquial fins a les 2:00 a.m.

El regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella, ha presentat avui la nova edició de la programació per a les Campanades 2017/18, que per segon any consecutiu aposta per l’emissió en directe d’aquest moment a través de Canal 56 .

“Tenint en compte l’èxit de l’any anterior, hem decidit continuar amb aquesta aposta, que busca que tant aquelles persones de Vinaròs i comarca que no puguen ser presents, com els que vulguen viure-les en viu i en directe, puguen gaudir aquest 31 de desembre de l’arribada del nou any a la localitat “, ha indicat Albella.

En aquesta ocasió seran els comunicadors Adriana Prados i Txema Grau els encarregats de conduir aquest esdeveniment, que començarà a les 23:30 hores a la Plaça Parroquial i que des d’aquesta mateixa hora es podrà seguir també a través de la televisió.

Un cop es donen les Campanades, Orquesta La Jungla amenitzarà les primeres hores del 2018 a la plaça fins a les 2:00 a.m. Posteriorment, els qui ho desitgen podran continuar la celebració en els pubs i locals d’oci de la població.

“Animem a tots a que vinguen per compartir aquest moment i gaudir junts de l’entrada del 2018, ja sigue a la plaça o a través de les pantalles”, ha conclòs Albella, que ha acabat agraint la col·laboració de la Comissió Organitzadora del Carnaval i de l’Associació de Pubs de Vinaròs per ajudar a fer possible aquest esdeveniment.

Campanya pels drets lingüístics